negativelogorer

Lupul dacic al Bitdefender a castigat recunoasterea globala la Rebrand 100

Bitdefender, liderul pieței românești de securitate a informațiilor, a primit prestigioasa distincție Rebrand 100 pentru campania de redesenare a imaginii corporatiste desfășurată in anul 2012.

Iată ce spun cei de la BITDEFENDER, pe siteul lor, despre DRACONUL DACIC:

„Rădăcinile noastre

Dacia era un teritoriu din Europa în care se află în prezent România, Moldova și părți ale Ucrainei, Serbiei de Est, Bulgariei de nord, Slovaciei, Ungariei și sudului Poloniei. Cei care locuiau pe acest teritoriu erau cunoscuți sub numele de daci și erau renumiți pentru curajul în luptă. Când porneau la luptă, duceau cu ei “Draconul dacic” – simbolul lor, care avea înfățișarea unui dragon cu fălcile deschise, similare cu cele ale unui lup.

Steagul de război cu simbolul jumătate lup-jumătate dragon era purtat pe o lance de către un călăreț. În timp ce acesta călărea, aerul care pătrundea în deschiderea gurii Dragonului genera un sunet ascuțit, creând impresia că era viu și periculos. Aceasta nu doar că încuraja luptătorii, dar speria și inamicii și îi ajuta pe daci să câștige.
Draconul dacic este un simbol care poate fi admirat și acum pe Columna lui Traian din Roma, pe monezile romane ale Daciei și pe Arcul lui Galerius din Salonic.

Ducem mai departe tradiția strămoșilor noștri daci ca simbol al curajului, hotărârii și victoriei în lupta noastră contra amenințărilor online.

Marca noastră

Fiind un domeniu al inteligenței, securitatea datelor este o industrie în care doar cea mai clară viziune, cea mai sclipitoare minte și cea mai adâncă perspectivă pot câștiga — un joc cu marjă de eroare zero.

Sarcina noastră este să câștigăm de fiecare dată, de o mie de ori dintr-o mie și de un milion de ori dintr-un milion. Și reușim. Dominăm industria nu doar prin menținerea celei mai clare viziuni, a celei mai ascuțite minți și a celor mai complexe informații, dar și fiind cu un pas înaintea tuturor – fie că este vorba despre hackeri sau despre colegi experți în securitate.

Introducem sclipirea minții noastre colective în avatarul mărcii noastre cu Lupul dacic. Această sclipire este super-puterea noastră și o amplasăm în centrul tuturor produselor și soluțiilor noastre inovatoare. Avatarul mărcii cu Lupul dacic luminos este acum de partea clienților, bazat pe o intuiție studiată, creat pentru a proteja contra tuturor pericolelor ascunse în complexitățile mediului virtual.”

Sursa : http://www.bitdefender.ro/

footerpreview

X