News

Mesaj către radiourile online!!!

today9 septembrie 2021 33 1

Background
share close

Mesaj către radiourile online!!!

Radio Enigma Hit-Un radio odata ascultat niciodata uitat.

A venit vremea să arătăm ceea ce facem noi, moderatori de radio online de ani de zile, munca noastră pe care o facem cu pasiune, iubire 💕, dăruire. Poate acum a venit vremea noastră, timpul nostru de a arata lumii întregi ce înseamnă să daruiesti ceva fără sa ceri nimic la schimb. Poate acum ne vor observa cei ce emit din studiouri bine dotate,, cei ce de multe ori ne-au criticat ca nu suntem dotați corespunzător pentru o calitate performanta de a transmite emisiuni de calitate. Acum este timpul dragi colegi moderatori sa arătăm ce am făcut noi ani întregi, și sa ne unim, sa putem prelua vocea oamenilor din țările în care trăim, sa arătăm solidaritate, iubire…poate acum vor auzi cei ce ne ignorau din media și vor deschide și radiourile online, vor descoperi oameni talentați, devotați, oameni care ani de zile au emis în umbră fără un câștig material dar au transmis frumusețea din suflet, caldura, iubirea..
De aceea m-am gândit sa ne unim, să aducem pe undele online cele mai frumoase emisiuni, sa dăruim ascultătorului iubirea noastră necondiționată.
Emisiunea mea, Sunetul Anilor cu Viorel Sima răsună pe undele de radio online de 12 ani… nu am cerut nimic niciodată dar acum în numele moderatorilor de radio online vă cer vouă ascultatorilor… Stați acasă și ascultați-ne!!! 💋
Puteți prelua mesajul, pune-ți radioul online, promo emisiuni tale și da mai departe.

Written by: Sima Viorel

Rate it

ASCULTA IN APLICATII

0%
Font Resize