negativelogorer

Cornel Lazăr

Bun găsit prieteni și aici pe pagina de radio. Emisiunile pe care le realizez și prezint aici se bazează pe pasiunea mea pentru știință, tehnologie, muzică. Zilnic citesc din diverse surse tot felul de articole și ce găsesc interesant, le trag deoparte să vă povestesc despre ele.

Vorbesc în emisiune despre telefoane mobile, despre tablete, televizoare, casti, microfoane și tot felul de acareturi pe care zilnic le folosim și ne fac viata mai interesantă (și uneori complicată).

Mai găsiți pe site și articole pe care le scriu apoi le puteți găsi preluate pe pagina de Facebook.

Show Time
22:00 - 00:00
Saturday

În dialog, ENIGMA

Emisiunea propune ascultătorilor discuții pe diferite subiecte ce sunt anunțate din timpul săptămînii sub formă de propunere sau vot. Cei interesați pot participa la emisiune și chiar încurajăm acest lucru, prin link-urile publicate în pagina de start. Se poate accesa discuția prin voce utilizand SKYPE sau prin text folosind, Facebook Messenger sau WhatsUp. Scopul discuțiilor este să ne cunoaștem ascultătorii și pasiunile lor. Deasemenea, dacă ascultătorii propun o melodie dedicată cuiva drag, o pot face folosind pagina din site sau în direct. ____________________________________________________________ Pentru că se apropie concursul Eurovision și România are un reprezentant, va propunem o discuție pe acest subiect în emisiunea următoare din 25 Februarie. Concurenții acestei ediții pot sunt afișați în pagina oficială.

footerpreview

X