negativelogorer
Meet the Host

Numele meu este Ileana Gherman. Sunt psiholog clinician de aproape 20 de ani, timp în care am ajutat copiii să se dezvolte  normal (chiar dacă aveau autism sau ADHD), să vorbească corect, aplicând tehnicile logopedice prin intermediul jocului.

Deoarece nu ne învață nimeni să comunicăm eficient, să fim soți mai buni/soții mai bune, cum să relaționăm cu partenerul/partenera astfel încât sa avem o relație minunată, să devenim părinții pe care ni i-am dorit, am ajutat oamenii cum să procedeze în acest sens, să se dezvolte personal pentru atingerea potențialului maxim și o viață minunată și împlinită.

Pentru că numărul de oameni care mă pot contacta este limitat de timp și spațiu, am ales să transmit aceste cunoștințe și prin intermediul Radio Enigma România, un radio care va mângâie sufletele  și vă este aproape întotdeauna!

Împreună,  moderatori și ascultători, vom reuși să ne pictăm existența în culorile curcubeului, să ascultăm muzica astrelor și să ne bucurăm de această  enigmatică viață!

footerpreview

X